Сніданок, обід і вечеря з Marmaluzi

2017.06.08

Якби існувало на світі дитяче кафе Marmaluzi, то маленькі гості могли б заглядати туди в будь-який час дня: сніданок, обід, вечеря - у кухарів знайшлися б рецепти для будь-якого випадку. Шкода, що такого місця ще немає, зате страви вже приготовлені. Пропонуємо вам наше меню.

art_3

Сніданок

Ми приготували для діток дві каші: ніжну рисову кашу на молоці і поживну кашу з трьох злаків. Вони зарядять вашу маленьку батарейку енергією, найважливішими вітамінами і мікроелементами. Для старших діток рекомендуємо додавати в кашу дрібно порізані сухофрукти, а влітку - свіжі ягідки, печені яблучка або груші.

Не намагайтеся нагодувати малюка відразу після пробудження, для початку запропонуйте йому попити воду кімнатної температури.

Другий сніданок

Фрукти - ідеальна їжа для першої половини дня, адже активний малюк встигне витратити до обіду всю енергію. Тому в якості другого сніданку рекомендуємо вам вибирати пюре з фруктів і ягід. Дбайлива команда Marmaluzi приготувала для малюків пюре з чорносливу, яблук, бананів, а також яблучно-малинове, яблучно-чорничне і яблучно-грушеве пюре. До речі, таке пюре стане відмінним десертом для дорослих!




І знову нагадаємо про воду - не забувайте пропонувати дитині пити.

Обід

В обід доведеться помучитися з вибором, так як у Marmaluzi є смачні і навіть вишукані страви з різними овочами і м'ясом.

Це ніжне картопляне пюре з рибкою, овочеве пюре з м'ясом індички, рагу з яловичиною, кролятина з рисом і цукіні, вишукані овочі з буряком і мовою, а також овочеве пюре з м'ясом курки. Влітку рекомендуємо додавати в пюре дрібно порізаний кріп зі своєю грядки.

Таке пюре з легкістю перетворюється на апетитний соус, варто тільки змішати пасту і пюре з м'ясом.

Полудень

Смачна підзарядка після денного сну - ніжний десерт з йогурту і ягід. Влітку його можна перекласти в гарний стаканчик, прикрасити малиною і подати до дорослого столу!

Вечеря

Хороший варіант для вечері - пюре з солодких овочів, яке можна вводити в раціон малят вже з 6 місяців.

Впевнені, у вас є кілька відмінних рецептів для малюків. Доповніть своє меню нашими ідеями, приправте страви любов'ю, зберіться за загальним столом і насолоджуйтеся моментом! Смачного!

© 2012—2023 Smarty Family