Корпоративний забіг «Run for Fun» відбувся!

2017.05.30

28 травня відбувся другий корпоративний забіг «Run for Fun» серед компаній RedHead Family corporation: «Smarty Family», «Антошка» і «Invouge Fashion group». В Одесі захід проходив на Трасі здоров'я і стартувал з пляжу Ланжерон.

IMG_1908

IMG_1821

Для пробігу визначені були такі дистанції: для чоловіків - 2 км, для жінок - 1,5 км. Але в цьому році забіг не обмежився тільки дорослими, він був по-справжньому сімейним! Діти спортсменів також активно брали в ньому участь: дистанція для юних бігунів 8-14 років становила 400 м, а малюки до 8 років бігли міні-дистанцію 50 м разом з батьками.

IMG_1739




IMG_1815

Першою серед дівчат прибігла Дар'я Стельмах, яка займає в компанії посаду менеджера ЗЕД, що працює в компанії «Smarty Family», з результатом 6 хвилин 13 секунд. Даша поділилася своїми враженнями: «Для мене біг - це улюблене хобі. Коли дізналася, що в нашій компанії планується #Runforfun, дуже зраділа і відразу ж зареєструвалася. Спасибі велике організаторам за такий веселий, сімейний захід і, звичайно ж, всім, хто мене підтримував! Це дуже допомогло мені фінішувати першою ☺»

Серед чоловіків першим прибіг Вовчанський Анатолій, комірник центрального складу «Smarty Family», який пробіг дистанцію 2 км, за рекордний час 7 хвилин 30 секунд. Вітаємо Анатолія з перемогою!

IMG_1920

В цьому році наш спортивний захід став ще більш масштабним - до нас приєдналися і інші регіони, чому ми щиро раді!

© 2012—2023 Smarty Family